voorkant leidraad circulariteit 2017 november

Sinds de invoering van de Europese Aanbestedingsregels tobben Nederlandse gemeenten en marktpartijen (aannemers, leveranciers en adviseurs) met het aanbesteden van de openbare verlichting. Daarom heeft Stichting Openbare Verlichting Nederland (OVLNL) besloten om een werkgroep met afvaardiging uit alle partijen te vormen en te komen tot een koers en een beter werkbare aanpak voor de inkoop en aanbesteding van openbare verlichting. Vanuit de werkgroep is een schrijfteam aan de slag gegaan om de bevindingen uit deze koers verder uit te werken in een publicatie.

Het doel is om te inspireren tot een andere kijk op aanbesteden van openbare verlichting, met als resultaat een prettigere en transparantere samenwerking tussen opdrachtnemer, opdrachtgever, leveranciers en adviesbureaus. De publicatie wordt in drie delen uitgegeven en beschrijft de mogelijkheden in de gehele keten, van initiatieffase tot aan oplevering, contractmanagement en alles daartussen. Zo willen we bijdragen aan een toekomstbestendige OVL-markt voor alle partijen.

BESTELLEN

De publicatie 'Nieuw licht op inkoop en aanbesteding OVL, deel 1 de voorbereiding' is gratis als download voor leden en niet leden van IGOV en IGOV Innovatie Platform via onderstaande link:
Download 'Nieuw licht op inkoop en aanbesteding OVL' 

De publicatie is ook als gedrukt exemplaar verkrijgbaar voor €39,95.
NB: alle vermelde tarieven zijn exclusief btw! Bij grotere afname is de prijs in overleg. 

Heeft u interesse in een  gedrukt exemplaar, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van: 

- Het aantal exemplaren
- Of u wel of niet lid bent van het IGOV of het IGOV Innovatie Platform.
Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor de factuurgegevens.