OVLNL / IGOV Publicaties

Medegebruik Lichtmast (Gratis voor Leden)

voorkant medegebruik lichtmast 2017 novemberHet begon met een vraag die aan Stichting OVLNL gesteld werd: “Ik krijg vragen of men iets aan de lichtmast mag bevestigen en stroom kan krijgen. Kan OVLNL aangeven wat zij vindt van medegebruik van de lichtmast?”
Het antwoord op deze vraag ligt voor u. Samen met vakspecialisten is een handreiking opgesteld met onderwerpen waar u en uw collegae mee te maken krijgen als de lichtmast voor andere zaken wordt gebruikt dan alleen voor de verlichting. Of als u te maken krijgt met andere partijen binnen en buiten de eigen organisatie om mee samen te werken.

Leidraad Circulariteit OVL (Gratis)

voorkant leidraad circulariteit 2017 november

De roep om een circulaire economie wordt steeds sterker en klinkt ook door in het werkveld openbare verlichting (OVL). De ambitie van de Rijksoverheid (Nederland 100% circulair in 2050) versterkt dit. Maar… wat is circulariteit precies? En hoe geef je het concreet handen en voeten als het gaat om openbare verlichting?

Deel A dit boekje gaat over circulariteit in het algemeen. Het geeft een beknopte, heldere inleiding op het onderwerp. Wat houdt circulariteit in, waarom is het zo belangrijk

Het rapport OVL2030 (gratis voor leden)

OVL2030 voorbladOVL2030 is gratis als download voor leden van IGOV en IGOV Innovatie Platform. Maar als gedrukt exemplaar ook verkrijgbaar voor 50,00 eur.

Voor niet-leden is de download 50,00 eur en het gedrukte exemplaar 75,00

NB: alle vermelde tarieven zijn exclusief btw!

Heeft u interesse in een downloadbaar of gedrukt exemplaar, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:

  • soort exemplaar (downloadbaar of gedrukt)
  • het aantal per soort exemplaar
  • of u wel of niet lid bent van het IGOV of IGOV Innovatie Platform

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor de downloadlink en factuurgegevens.