header afbeelding ovlnl partners

Netwerk Smart Lighting van OVLNL maakt een doorstart en zoekt een voorzitter!

Na de publicaties die gemaakt zijn (‘Medegebruik van de Lichtmast’ en ‘Dans om de Paal’) hebben we tijdens de workshop/bijeenkomst Smart Lighting op 30 augustus jl. in Eindhoven de balans opgemaakt waar we staan met de implementatie van smart lighting en wat we als OVLNL als volgende rol op ons kunnen nemen. We hebben tijdens deze bijeenkomst samen met overheden en marktpartijen geïnventariseerd wat er nodig is om de vraag- en aanbodkant goed op elkaar aan te laten sluiten, en daarmee de potentie van smart lighting beter te benutten. Daarnaast hebben we gedefinieerd wat het netwerk Smart Lighting kan doen om deze behoeftes in te vullen. 

Besloten is om een doorstart te maken met het netwerk Smart Lighting. De huidige voorzitter van het netwerk is gestopt met zijn voorzitters/trekkersrol, maar blijft verbonden aan het netwerk. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe voorzitter voor het netwerk Smart Lighting, die met veel enthousiasme verder invulling wil geven aan het netwerk en de trekkersrol op zich wil nemen. Essentieel om deze rol op te pakken is om een goed beeld te hebben van de ontwikkeling van smart lighting en wat dit betekent voor het vakgebied openbare verlichting.

Heb je interesse om met professionals voor professionals dit onderwerp te onderzoeken, activiteiten te organiseren en publicaties en nieuwsbrieven uit te brengen dan komen we graag in contact met je. Je interesse kun je vóór 3 november as. aangeven door een mail te sturen met een korte motivatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie https://www.ovlnl.nl/netwerken/smart-lighting 

Annemieke Pladdet en Elke den Ouden
OVLNL bestuursleden en verantwoordelijk voor het netwerk Smart Lighting