0016 OVLNL YoungWatt youngwatts 200128

De Young Watts zelf zijn de harde kern van de community

Young Watts

Rick Staring

Rick Staring 200x200

Rick Staring, Engineer Heijmans
https://www.heijmans.nl/nl/

Bij Heijmans ben ik Engineer op het gebied van buitenverlichting. Hierbinnen valt alles van de ‘standaard’ lichtmast met armatuur tot de meeste bijzondere lichtkunstwerken zoals ‘De Zwerm’ in Eindhoven. Door het meedenken met de klant, zowel intern bij Heijmans als extern bij gemeenten en provincies, proberen we de verlichting het beste in zijn omgeving te laten uitkomen. Soms betekend dit geen verlichting en soms een mastje meer.

Met nieuwe technieken en innovatie valt er meer te kiezen. Door kennis op te doen en deze weer verder te verspreiden kunnen we samen de beste keuzes maken voor elke locatie en vraagstuk. En op deze manier de wereld duurzamer, inventiever en mooier te maken. Young Watt zie ik als plek voor de jonge professionals binnen de OVL en waar we deze ideeën met elkaar delen, bediscussiëren en kennis maken met de wereld van openbare verlichting.

Jeffrey Krab

Foto Jeffrey Krab 200x200Jeffrey Krab, Account Manager Public & Sports
https://www.signify.com/nl-nl

Ik ben accountmanager bij Signify, voorheen bekend als Philips Lighting. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van Nederland.

Dankzij de energiezuinige verlichtingsproducten, systemen en services van Signify genieten onze klanten van superieure lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler en zijn steden leefbaarder.

Ik vind het mooi om te zien dat er steeds meer gekozen wordt voor innovatieve en slimme oplossingen in de openbare verlichting en ik draag hier graag mijn steentje aan bij. De wereld van openbare verlichting is vol in beweging en heeft ontzettend veel te bieden voor jonge professionals.

Eline Snels

Vignet Young Watt versie 002e c

Eline Snels, Trainee Dynniq
https://dynniq.com/nl/

 
Vignet Young Watt versie 002e c