0016 OVLNL YoungWatt coaches 200128

De Coaches nemen ieder een aantal Young Watts onder hun hoede. Deze kunnen bij hen terecht met al hun vragen en uitdagingen. Met hun ervaring staan de Coaches de Young Watts bij in woord en daad.

Coaches

Jaap Nuesink

Jaap Nuesink 200x200

Coach
Jaap Nuesink

Teammanager LITE Dekra

Nieuwe generatie, nieuwe kansen. De bestaande generaties zijn veelal wat ouder in leeftijd. Nieuwe generaties staan veel meer open voor de nieuwe ontwikkelingen die spelen. De oudere generaties nemen vaak een wat conservatieve houding in en wachten af. Nieuwe generaties willen proberen en doen. Dat is goed! We hebben nieuwe mensen nodig om de bedrijfstak verder te kunnen ontwikkelen en nieuwe ideeën een plaats te geven en een kans om te groeien. Als coach sta ik open voor veel nieuwe ideeën en kunnen we gezamenlijk kijken hoe we dat vorm kunnen geven zodat toch aan de wettelijke eisen voldaan blijft worden. Dit laatste is vaak een taai en vervelend onderwerp. Toch moet het en kunnen we juist in gezamenlijkheid zorgen dat het idee op een wettelijke wijze gerealiseerd kan worden. Als coach kan ik daarbij goed richting geven en waar nodig ook een helpende hand toesteken.

 

Arthur Kruijtzer

Arthur Kruijtzer 200x200

Coach
Arthur Kruijtzer

Sales manager Innolumis

Ik ben sinds 2000 werkzaam in de openbare verlichting en heb een sterk netwerk opgebouwd in deze sector.
Medeverantwoordelijk voor een versnelde transitie van conventionele verlichting naar led verlichting in dit Nederland in dit specifieke segment. 

Graag neem ik YoungWatters mee in mijn reis naar een meer duurzame openbare verlichtingswereld die voor ons ligt daarbij steunend en leunend op mijn ervaringen van de laatste 20 jaar.

Sake Takken

Sake Takken 200x200

Coach
Sake Takken

Beheerder en installatieverantwoordelijke OVL Gemeente Amersfoort

Ik ben 12 jaar actief in de openbare verlichting. Eerst voor een adviesbureau en nu sinds 2018 bij de gemeente Amersfoort. Als beheerder en installatieverantwoordelijke ben ik verantwoordelijk voor een veilige en betrouwbare openbare verlichting in de gemeente Amersfoort.
Vignet Young Watt versie 002e c