OVLNL licht en omgeving

ovlnl community suppliers rechthoek button

Suppliers van het Lichtontwerp Atelier zijn (technisch)adviseurs, aanbieders en installateurs van producten en technische oplossingen. Zij zijn partners die met hun kennis en ervaring van de modernste technieken, materialen en installaties toegevoegde waarde leveren aan de lichtontwerper en de opdrachtgever.

Wilt u meedoen en deel uit maken van het netwerk of heeft u vragen?
Stuur een mail naar: info@lichtontwerpatelier.nl

Stefan Piek

stefan piek 200x200Stefan Piek Sales manager bij Axioma (Nederland)
https://axioma-lighting.nl

Eén van de kerngebieden en specialismes van Axioma is illuminatie en architecturale buitenverlichting. Ontwerpers hebben vaak een duidelijke visie waar ze naar toe willen echter is het vaak lastig dit in het juiste product of lichtoplossing te vertalen. Als leverancier is het onze taak om samen met de ontwerper van de buitenruimte of de lichtontwerper deze lichtbehoefte samen een juiste invulling te geven.

Mijn beeld van omgevingsgericht ontwerpen is een lichtoplossing te realiseren welke 100% is afgestemd op de architectuur, de texturen en de gebruikers van deze omgeving. Hierbij is het van belang, om samen met de (licht)ontwerper, een juiste inventarisatie te maken van de te (nieuw) te realiseren buitenruimte en hier de verlichtingsinstallatie optimaal op af te stemmen.

Harrie Langerhuizen

Harrie Langerhuizen 200x200Harrie Langerhuizen Commercieel manager Industrielicht
https://industrielicht.nl/

Industrielicht heeft met haar partners perfecte armaturen en LED oplossingen voor het belichten van gebouwen,
molens, kerken, bomen, bijzondere objecten, onderdoorgangen en of kunstwerken. Zulke markante objecten zijn met een goed lichtontwerp en de juiste verlichting een toevoeging in de nacht. 
Een mooi voorbeeld hiervan is de Erasmusbrug in Rotterdam welke Industrielicht heeft verlichting met SILL LED stralers
in de lichtkleur 4.500K en RGBB kleuren met lichtsturing voor lichtscenes over de tuien van de brug. 
Belangrijk bij het verlichten van objecten zijn proefopstellingen. Hierbij komt pas echt naar voren wat licht doet op een
object. Industrielicht heeft zo veel opdrachtgever overtuigd wat licht kan doen met hun object. 
Met merken als SILL, Luce & Light, Opticalight, Hess, Flashaar, AEC en Hoffmeister hebben wij de partners om met
uw lichtontwerp het verschil te maken van dag en nacht.

Joeri Berkenbosch

Joeri Berckenbosch 200x200

Joeri Berkenbosch Adviseur bij Armada Janse
https://www.armadajanse.nl/

Als adviseur, producent en installatiepartij is Armada Janse een belangrijke schakel tussen de opdrachtgevers en lichtontwerpers om projecten ook daadwerkelijk te realiseren. De balans binnen deze vakgroep wordt mijns inziens versterkt door deelnemers vanuit alle disciplines bij elkaar te brengen

Wij maken organisaties zichtbaar op verschillende vlakken: Veiligheid, Uitstraling en Functionaliteit. Dit doen wij al vanaf 1936 met name in de Corporate Signing (gevelteksten, ledlijnen, zuilen (binnen) bewegwijzering etc.) De laatste jaren ligt onze focus steeds meer op de Openbare Ruimte. Met name voor tunnels/ onderdoorgangen hebben wij diverse creatieve lichtoplossingen gerealiseerd, maar daarnaast bent u voor Architectonische Lichtoplossingen ook op het goede adres bij ons.

Vanuit een wens of ontwerp kunnen wij een vertaling maken naar een functioneel ontwerp en dit ook met onze eigen mensen realiseren.

Nico de Kruijter

Nico de Kruijter 200x200

Nico de Kruijter  Directeur bij Kruijter Public Lighting
http://www.dekruijter.nl/

Als lichtontwerper of gemeenteambtenaar heeft u soms behoefte aan het vooraf visualiseren van een lichtplan. Enerzijds om de kosten van avonden proefschijnen te besparen en anderzijds om uw achterban te overtuigen van de opties. De Kruijter Public Lighting heeft een tool ontwikkeld waarmee op zeer realistische wijze gevisualiseerd kan worden.

https://www.youtube.com/watch?v=6hTXWfCJ3qg

OVLNL ICONS 480 LICHTONTWERPATELIER WHITE