OVLNL - Clausbrug

Bestuur

Arthur Klink 2021 200x200 1

Voorzitter: Arthur Klink, gemeente Utrecht 
Als je zelf iets leert, ontdekt, ziet, snapt, begrijpt dan verplicht dat je dat uit te leggen aan een ander. Het bijelkaar brengen van mensen en organisaties en kennis is mijn streven en om dat samen met vakgenoten en professionals te mogen doen geeft mij grote voldoening.  

Brenda Bodaar 200x200Secretariaat: Brenda Bodaar
Ik geloof in de kracht van samenwerking om brancheorganisaties en sectoren succesvoller te maken. En draag graag bij aan de verdere professionalisering van OVLNL en de sector openbare verlichting door het ondersteunen van het bestuur en het voeren van het secretariaat. Niet alleen effectief en efficiĆ«nt, maar vooral ook flexibel en persoonlijk.  

michael van der kar 200x200Penningmeester: Michael van der Kar, Mikana Openbare Verlichting

 

 

Gerke ten Have

Gerke ten Have, gemeente Amsterdam

 

 

irmgard kamphuis 200x200

Irmgard Kamphuis, gemeente Heusden
Mijn drijfveer om toe te treden tot het bestuur is om openbare verlichting veilig en operationeel te houden tegen een marktconforme prijs. Waarbij overheden met weinig kennis kunnen terugvallen op de vakkennis(netwerken) van OVLNL.

Elke den Ouden 200x200Dr. Ir. Elke den Ouden, TU/e  Intelligent Lighting Institute ILI
Ik ben toegetreden tot het bestuur van OVLNL omdat het belangrijk is om een verbinding te leggen tussen de praktijk van gemeentes en bedrijven en (wetenschappelijk) onderzoek en onderwijs. Samen kunnen we zorgen dat toekomstige generaties de juiste kennis en competenties hebben. 

Frank Boertje 200x200

Frank Boertje, v.Gelder Verkeerstechniek
Mijn passie is de openbare verlichting en ben open en eerlijk. Ik streef altijd naar het beste resultaat. Wat inhoud dat ik voor iedereen het best mogelijke resultaat wil bereiken.

 

 

 

Inlogformulier bestuur

OVLNL ICON Bestuur