OVLNL - Clausbrug

Arthur Klink 2021 200x200 1

Voorzitter: Arthur Klink, gemeente Utrecht 
Als je zelf iets leert, ontdekt, ziet, snapt, begrijpt, dan verplicht dat je dat uit te leggen aan een ander. Het bijelkaar brengen van mensen en organisaties en kennis is mijn streven en om dat samen met vakgenoten en professionals te mogen doen geeft mij grote voldoening.  

Brenda Bodaar 200x200Secretariaat: Brenda Bodaar
Ik geloof in de kracht van samenwerking om brancheorganisaties en sectoren succesvoller te maken. En draag graag bij aan de verdere professionalisering van OVLNL en de sector openbare verlichting door het ondersteunen van het bestuur en het voeren van het secretariaat. Niet alleen effectief en efficiënt, maar vooral ook flexibel en persoonlijk.  

michael van der kar 200x200Penningmeester: Michael van der Kar, Mikana Openbare Verlichting
Het is mooi om actief betrokken te zijn bij een organisatie die zich bezighoudt met de onderwerpen die er voor je werk toe doen. Samen kunnen we het onderscheid maken en openbare verlichting als belangrijk onderdeel van de openbare ruimte op de kaart zetten.

Gerke ten Have

Gerke ten Have, gemeente Amsterdam
Leren van elkaars successen en flaters, zo worden we nog beter in ons vak. Mijn focus ligt bij verduurzaming en het tegen gaan van verspilling van materialen en energie met als doel om de openbare verlichting te verduurzamen maar ook om de kennis en ervaring die we hebben opgedaan in onze hoofdstad te delen met anderen. 

 

Annemieke Pladdet, gemeente Culemborg


Elke den Ouden 200x200Dr. Ir. Elke den Ouden, TU/e  Intelligent Lighting Institute ILI
Ik ben toegetreden tot het bestuur van OVLNL omdat het belangrijk is om een verbinding te leggen tussen de praktijk van gemeentes en bedrijven en (wetenschappelijk) onderzoek en onderwijs. Samen kunnen we zorgen dat toekomstige generaties de juiste kennis en competenties hebben. 

Frank Boertje 200x200

Frank Boertje, v.Gelder Verkeerstechniek
Mijn passie is de openbare verlichting en ben open en eerlijk. Ik streef altijd naar het beste resultaat. Wat inhoud dat ik voor iedereen het best mogelijke resultaat wil bereiken.