OVLNL licht en omgeving

community activiteiten rechthoek button

Wilt u meedoen en deel uit maken van het netwerk of heeft u vragen?
Stuur een mail naar: info@lichtontwerpatelier.nl

Activiteiten

OVLNL Lichtontwerp Atelier ondersteunt Professional Lighting Design Convention - Rotterdam - 23 tot 26 oktober 2019

PLDC 2019 CMYK OfficialPartnerHet OVLNL Lichtontwerp Atelier ondersteunt met trots de Professional Lighting Design Convention, PLDC, als partnervereniging. De conventie, georganiseerd door VIA-Verlag, is gemaakt voor de wereldwijde markt voor verlichtingsontwerp. Ontwerpers, lichtarchitecten, onderzoekers, universiteiten, industrie en klanten gebruiken PLDC als een platform om elkaar te ontmoeten, te leren over de nieuwste ontwikkelingen in lichtontwerp en de toekomst van het verlichtingsberoep te bespreken. PLDC staat voor hoogwaardige kennisoverdracht en internationale netwerkmogelijkheden. Het motto van de 8e PLDC, gepland voor 23. - 26. Oktober, 2019 in Rotterdam / NL, is "masterminds samenvoegen".
Zie https://2019.pld-c.com/ en https://www.pld-c.com/ voor meer informatie

Leden van OVLNL krijgen 10% korting op de toegangsprijs.

introductie van het OVLNL Licht Ontwerp Atelier - vakbeurs Ruimte&Licht - Expo Houten - 4 juni 2019

Op de vakbeurs Ruimte&Licht wordt in een aparte ruimte ingericht als museale tentoonstellingsruimte waar presentaties worden getoond en men kennis kan maken met het 3D virtuele reality ontwerpen van verlichting.
Er zijn de hele dag professionele lichtontwerpers aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over het OVLNL Licht Ontwerp Atelier en de getoonde projecten.
Ook in het dag programma staat een VR presentatie van het studententeam dat met hun ontwerp “De Wereldreiziger” de LightChallenge 2018 gewonnen hebben.

OVLNL ICONS 480 LICHTONTWERPATELIER WHITE