Young Watt - Activiteiten

Activiteiten

Categorie: Young Watt - Activiteiten

Young Watt online bijeenkomst: Zicht op Visie OVL 2030, 02-12-2020

Young Watt online bijeenkomst: Zicht op Visie OVL 2030

Woensdagmiddag 2 december 2020
14.00 - 15.30 uur
 

Nederland is een dichtbevolkt land met een groot bestaand openbaar verlichtingsareaal. In de afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen rondom openbare verlichting groot en zijn de toekomstperspectieven veelbelovend. Maar hoe gaan we om met de bestaande arealen en welke richting zal onze branche op gaan?
Wat zijn hierbij de kansen en uitdagingen en wie gaan ons hiermee helpen?
Allemaal vragen waarvan we een groot deel van het definitieve antwoord pas hebben wanneer we een aantal jaar verder zijn. Maar wat kunnen we leren uit de gesprekken die al eerder gevoerd zijn en hoe kunnen we samen bijdragen aan de openbare verlichtingsmarkt van de toekomst?
Iris Dijkstra heeft samen met Trendbureau Out Of Office in 2014 de OVLNL publicatie Visie OVL 2030 geleid. Dit deed ze in samenwerking met OVLNL en met een projectteam bestaande uit verschillende experts uit het vakgebied.
Sinds 2014 is er al veel gebeurd en kunnen we conclusies trekken uit de inzichten die destijds opgedaan zijn. Liggen we nog in lijn met de visie van toen en op welke vlakken denken we nu totaal anders? 

Voor degenen die zich voorafgaand willen inlezen (niet noodzakelijk om deel te nemen) is de publicatie Visie OVL 2030 te verkrijgen via: https://ovlnl.nl/bibliotheek/igov-publicaties/207-het-rapport-ovl2030-gratis-voor-leden.

Iris zal Young Watt tijdens deze interactieve digitale sessie meenemen in de toekomstvisie van onze Branche. Zo helpt ze ons veel te leren over de kansen van nu en in de toekomst.

Ben je al lid van Young Watt of ben je tussen de 16 en 30 jaar en heb je interesse of ben je werkzaam in de openbare verlichtingsbranche, meld je dan nu aan voor deze interessante sessie. Een unieke kans om ondanks de uitdagende tijd op afstand in contact te komen met jonge vakgenoten en mee te denken over de toekomst van ons mooie vakgebied.
We willen je vragen deze uitnodiging binnen je persoonlijk netwerk door te sturen.

Datum: Woensdag 2 december
Tijdstip: 14.00-15.30 uur (uitloop +/- 30 min.)
Locatie: Digitaal

 

Aanmelden kan ook via deze link: https://ovlnl.nl/netwerken/evenementen/aanmeld-formulieren

Shape Young Watt 28 mei 2020

Shape Young Watt 

Donderdagmiddag 28 mei 2020
14.00 - 15.30 uur
 

Donderdag 28 mei is de volgende bijeenkomst van Young Watt.
Dit is een vervolg van de brainstormsessie van 9 april.
Hier gaan we samen met de deelnemers vormgeven aan Young Watt en bespreken we samen de rollen, de vorm en de structuur van de community  
 
We zijn samen met de leden ook nieuwe deelnemers aan het werven dus stuur deze uitnodiging door via jouw media kanalen en je contacten.
Zie bijlage voor de leaflet die we oa via Linkedin aan het delen zijn. De meeting zal wederom digitaal plaats vinden via Microsoft Teams.  
 
De agenda is als volgt:
14.00 - 14.15: Voorstelronde nieuwe deelnemers
14.15 - 14.30: Korte herhaling introductie Young Watt en uitkomsten Brainstormsessie 9 april
14.30 - 15.15: Shape Young Watt
15.15 - 15.30: Watt's next

Doe mee aan de internet conference en meld je aan.
 
De bijeenkomst is openbaar en gratis toegankelijk voor iedereen van 30 jaar en jonger werkzaam in markt of overheid of student beroepsonderwijs, middelbare school, hogere school of universiteit.

Aanmelden kan via deze link: 
https://ovlnl.nl/netwerken/evenementen/aanmeld-formulieren/471-aanmeldformulier-shape-young-watt-28-5-2020
 
Heb je vragen mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meet Young Watt in de bijeenkomst op 9 april 2020

MEET YOUNG WATT

Donderdagmiddag 9 april 2020
14.00 - 15.30 uur
 

Young Watt maakt openbare verlichting aantrekkelijker voor jonge doelgroep.
Het is een bekend gegeven dat de kennis op het gebied van openbare verlichting langzaam maar zeker verdwijnt. Doordat de beroepsgroep vergrijst en met pensioen gaat komt de continuïteit in het geding. Bovendien zijn er te weinig jongere opvolgers aan wie de kennis doorgegeven zou kunnen worden. Hier gaat Young Watt iets aan doen! Het initiatief staat onder leiding van Paul van Galen en heeft als doel om het vakgebied interessanter te maken. We roepen dan ook alle jongeren van 16 tot 30 jaar op zich aan te sluiten bij Young Watt.
In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus organiseren we een internet bijeenkomst waarin we samen brainstormen over de activiteiten van Young Watt.

Agenda:
14.00 - 14.15: Voorstelronde
14.15 - 14.30: Introductie en identiteit Young Watt
14.30 - 15.15: Brainstormsessie: Watt will we do
15.15 - 15.30: Watt's next
 

Doe mee aan de internet conference en meld je aan voor kennismaking met Young Watt.
 
De bijeenkomst is openbaar en gratis toegankelijk voor iedereen van 30 jaar en jonger werkzaam in markt of overheid of student beroepsonderwijs, middelbare school, hogere school of universiteit.

Aanmeldformulier:

https://ovlnl.nl/netwerken/evenementen/aanmeld-formulieren/450-aanmeldformulier-meet-young-watt-09-04-2020

Voor vragen of opmerkingen mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.