logo ovlnl 252x60 bg white

OVLNL Nieuwjaarsbijeenkomst 10 januari 2024 in Amsterdam

Komende nieuwjaarsbijeenkomst willen wij iedereen graag weer ontmoeten, het beste wensen en elkaars successen van het afgelopen jaar nog eens vieren en het nieuwe jaar vol goede initiatieven inluiden. We nodigen je graag uit voor de OVLNL Nieuwjaarsbijeenkomst 2024.

Uw brancheorganisatie, de stichting OVLNL, organiseert haar activiteiten graag met en voor elkaar en voor Openbare Verlichting in Nederland en we zijn iedereen dankbaar die daaraan bijdraagt. We hebben ons ingespannen om  een ontspannen en feestelijke bijeenkomst te organiseren. Met een serieuze noot, want we presenteren traditiegetrouw weer de resultaten van de jaarlijkse OVL Monitor. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met het heerlijk Indisch buffet van Ed’s Kitchen. Saxofonist en DJ, Robert Lamme zorgt voor de muzikale omlijsting.

Bootexcursie Amsterdam Light Festival
Ook dit jaar zullen we met een fraaie salonboot onder het genot van een drankje en met toelichting door een gids de route langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival varen.

Locatie:
Cultureel centrum De Jungle
Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam -  Google Maps
tel. 020 7373326

Deelnemen:
Er zijn geen kosten voor deelname. Alle OVLNL vrienden zijn welkom mits vooraf aangemeld via: Aanmeld formulieren - Stichting OVLNL | Stichting Openbare Verlichting NederlandAanmelden kan tot 4 januari 2024.

Let op: het aantal personen op de boot is beperkt en vol=vol. Dus meld je zo snel mogelijk aan.

Programma:

14:30 uur inloop

15:00 uur welkom:

  • voorzitter OVLNL/IGOV , Arthur Klink

15:30 uur presentatie:

  • OVL monitor 2023 facts and figures, Beatrijs Oerlemans

16:15 uur gezellig bijpraten onder genot van een drankje en live muziek

17:00 uur diner buffet van authentieke Indische keuken, ook aan vegetariërs is gedacht.

18:15 uur wandelen naar de boot (ca. 5 minuten) De bootexcursie duurt ca. anderhalf uur.