Secretariaat OVLNL

Stichting OVLNL heeft sinds 1 september 2019 haar secretariaat ondergebracht bij Atriumgroep in Gorinchem. Hiermee heeft OVLNL een volgende stap gezet om het secretariaat en haar activiteiten verder te professionaliseren gericht op de toekomst. Atriumgroep ontzorgt verenigingen en stichtingen. “We ondersteunen het bestuur en verzorgen de communicatie. Het voeren van het secretariaat, de ledenadministratie en het verzorgen van de financiële administratie zijn al jaren de core business van Atriumgroep. Dat doen we niet alleen efficiënt en effectief, maar vooral flexibel en persoonlijk. Bij Atriumgroep geloven we in de kracht van samenwerking”.

Brenda Bodaar is het nieuwe aanspreekpunt van het secretariaat.

Brenda Bodaar 200x200

De nieuwe adresgegevens zijn:
Secretariaat OVLNL
Stephensonweg 14, 4207 HB Gorinchem
Postbus 693, 4200 AR Gorinchem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.ovlnl.nl

Onlangs werd de samenwerking bekrachtigd door het ondertekenen van een intentieverklaring. Van links naar rechts: Michael van der Kar (penningmeester OVLNL), Arthur Klink (voorzitter OVLNL) en Jan van der Reest (directeur Atriumgroep).

20191030 Foto ondertekening intentieverklaring Atrium en OVLNL