OVLNL licht en omgeving

ovlnl community suppliers rechthoek button

Suppliers van het Lichtontwerp Atelier zijn (technisch)adviseurs, aanbieders en installateurs van producten en technische oplossingen. Zij zijn partners die met hun kennis en ervaring van de modernste technieken, materialen en installaties toegevoegde waarde leveren aan de lichtontwerper en de opdrachtgever.

Wilt u meedoen en deel uit maken van het netwerk of heeft u vragen?
Stuur een mail naar: info@lichtontwerpatelier.nl

Joeri Berckenbosch 200x200

Joeri Berkenbosch Adviseur bij Armada Janse
https://www.armadajanse.nl/

Als adviseur, producent en installatiepartij is Armada Janse een belangrijke schakel tussen de opdrachtgevers en lichtontwerpers om projecten ook daadwerkelijk te realiseren. De balans binnen deze vakgroep wordt mijns inziens versterkt door deelnemers vanuit alle disciplines bij elkaar te brengen

Wij maken organisaties zichtbaar op verschillende vlakken: Veiligheid, Uitstraling en Functionaliteit. Dit doen wij al vanaf 1936 met name in de Corporate Signing (gevelteksten, ledlijnen, zuilen (binnen) bewegwijzering etc.) De laatste jaren ligt onze focus steeds meer op de Openbare Ruimte. Met name voor tunnels/ onderdoorgangen hebben wij diverse creatieve lichtoplossingen gerealiseerd, maar daarnaast bent u voor Architectonische Lichtoplossingen ook op het goede adres bij ons.

Vanuit een wens of ontwerp kunnen wij een vertaling maken naar een functioneel ontwerp en dit ook met onze eigen mensen realiseren.

OVLNL ICONS 480 LICHTONTWERPATELIER WHITE