header afbeelding ovlnl partners

Persberichten

Persberichten kunnen hier worden aangeboden, stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over het platform Ruimte en Licht

Beurs organisator EXPOPROOF, uitgever ACQUIRE PUBLISHING en de stichting OVLNL introduceren in 2016 het platform Ruimte & Licht. Een onafhankelijk en hoogwaardig informatie platform dat voorziet in de sterk groeiende behoefte aan diepgang en ontsluiting van direct toepasbare kennis voor iedereen die bij openbare verlichting betrokken is.

Beurs organisator EXPOPROOF, uitgever ACQUIRE PUBLISHING en de stichting OVLNL introduceren in 2016 het platform Ruimte & Licht.

Ruimte & Licht heeft de ambitie een actieve bijdrage te leveren aan het kennisniveau bij alle uiteenlopende doelgroepen en ze intensiever met elkaar in contact te brengen om visie, kennis en ervaringen te delen. Vraagstukken van morgen vragen om permanente betrokkenheid van alle stakeholders en maatwerk voor iedereen die bij OVL betrokken is.
Ruimte & Licht is er voor de fulltime OVL – professional voor wie naast technologie wetenschap praktijk beleving en andere vakinhoudelijke thema’s ook aandacht wordt besteed aan de organisatorische vraagstukken.
Maar Ruimte & Licht is er ook voor de parttime OVL professionals die een deel van hun tijd met openbare verlichting bezig zijn. Hen biedt Ruimte & Licht direct toepasbare informatie, check list, factsheets en artikelen. Zodra ze ook in hun schaarse tijd goed geïnformeerd blijven.
Ruimte & Licht is er voor de stedenbouwers, landschapsarchitecten en andere professionals die met de stad en de openbare ruimte te maken hebben. Zij worden op maat voorzien van voor hen relevante informatie